19 Iul 2024 Editia #4714
Adunari
Generale
Anunt de
Mediu (ANPM)
Imobiliare
vanzari-cumparari
Citatii /
Licitatii
Oferte
Serviciu
Pierderi
Acte / Diverse
AGBRBBZCLDBDJGRGJILIFOTPHTRVL

Anunturi Anuntul AZ®

Birou fizic de preluare Anunturi
Piata ROMANA, Bucuresti
- vezi locatie -
Program: L-V: 10.00 - 15:00
Bd. Magheru nr. 32 - 36, Anexa E ( intre statiile de metrou de la Piata Romana)
E-mail: florentina@mediapress.ro
mareste harta

Mica publicitate in ziarul Anuntul AZ®

Publica anunt in ziar Anuntul AZ®

Anuntul dvs. va fi publicat in editia online in maxim 30 de minute. Pretul va fi calculat automat imediat dupa ce alegeti rubrica, scrieti textul si alegeti minim o zi de aparitie.

Ziar local/ regional online de anunturi ce apare de luni pana duminica la nivel national. Ziarul Anuntul AZ® - ziarul regional al Munteniei, se publica in zona de SUD a Romaniei incluzand 15 judete: Arges; Braila; Bucuresti; Buzau; Calarasi; Dambovita; Dolj; Giurgiu; Gorj; Ialomita; Ilfov; Olt; Prahova; Teleorman; Valcea. Orice anunt publicat va ramane 30 de zile pe site-ul on-line. Ziarul este on-line, se publica in ziua curenta depunerii anuntului.

Contine rubricile: Adunari generale; Anunt de Mediu ( ANPM); Imobiliare vanzari-cumparari; Licitatii/Insolvente; Oferte serviciu; Pierderi acte/ diverse.
Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul dvs. se primeste in maxim 1 ora pe e-mail sau WhatsApp. Vezi reguli de publicare.
Pentru a obtine pretul corect pentru anuntul dumneavoastra la mica publicitate in ziarul Anuntul AZ® va rugam sa respectati urmatoarele reguli:
  • incadrati anuntul la categoria (rubrica) corespunzatoare.
  • despartiti intotdeauna cuvintele prin spatiu.
  • preturile si numerele de telefon se scriu fara puncte sau virgule.
Ziarul Anuntul AZ® isi rezerva dreptul de a modifica forma de publicare a anuntului dupa propriile reguli. Anuntul de mica publicitate urmeaza a fi publicat in ziarul Anuntul AZ® in termen de 30 de minute de la data confirmarii platii.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin email, telefonic sau WhatsApp: 0770.595.458, in timpul orelor de program (L-V, orele 10-16).

ATENTIE! Raspunderea pentru realitatea continutului prezentului anunt revine in exclusivitate depunatorului anuntului.

procesam anuntul
Se proceseaza anuntul ...
eroare publicare
anunt inregistrat
1 GRATIS la 2 platite
01. Rubrica si Text*
Rubrica (mica publicitate):*
Textul anuntului:* (La 2 aparitii platite primiti 1 GRATIS)
02. Optiuni de publicare
SUPER OFERTA - APARITIE IN ZIARUL NATIONAL!
  Publica si in Ziarul National - editia tiparita (detalii)
ANUNTUL DVS. VA FI PUBLICAT SI IN ZIARUL TIPARIT "ZIARUL NATIONAL".

Puteti alege suplimentar optiunea de a primi ziarul National in format fizic acasa sau la birou bifand "Vreau sa primesc ziarul fizic (numai la aparitii in Ziarul National)".
  Vreau sa primesc ziarul fizic (numai la aparitii in Ziarul National) - detalii
Acum se poate alege si optiunea de a primi ziarul National si in format fizic acasa sau la birou daca bifati optiunea "Vreau sa primesc ziarul fizic". Trebuie sa completati adresa completa pentru expediere. Ziarul sau ziarele vor fi expediate catre dvs. NUMAI dupa ultima aparitie a anuntului in ziar.
Exemplu: daca ati ales sa publicati anuntul in datele de aparitie - 1, 2, 3 septembrie - ziarele vor fi expediate catre dvs a doua zi, respectiv 4 septembrie prin POSTA ROMANA prin serviciul "recomandata cu confirmare de primire".
SUPER OFERTA!
  Publica si in 33 de situri cu doar 10 lei! (detalii)
  Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat (detalii)
Pagina de mica publicitate a ziarului in care a aparut anuntul dvs. va fi trimisa in format .pdf la adresa de e-mail pe care o veti furniza la inregistrarea anuntului.
Optiunea "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat" este GRATUITA pe Anuntul AZ®.
03. Date de Aparitie*

ATENTIE! Anuntul va ramane timp de 30 de zile pe siteul anuntulaz.ro
04. Date Personale*

Optiunea "Achizitie/ Cumparare directa S.E.A.P (exclusiv pentru Institutiile Statului Roman)" nu poate fi aleasa pe persoana fizica.
Adresa email pentru "Publica pe 149 de situri" (pe aceasta adresa veti primi emailuri de pe toate site-urile pentru validarea publicarii anuntului):*
Pentru optiunea "Vreau sa primesc ziarul fizic (numai la aparitii in Ziarul National)" va rugam sa ne furnizati:*
Adresa email pentru "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat":*

La optiunea "Achizitie/ Cumparare directa S.E.A.P (exclusiv pentru Institutiile Statului Roman)" va rugam sa ne furnizati:*
Adresa email pentru "Publica pe 149 de situri" (pe aceasta adresa veti primi emailuri de pe toate site-urile pentru validarea publicarii anuntului):*
Pentru optiunea "Vreau sa primesc ziarul fizic (numai la aparitii in Ziarul National)" va rugam sa ne furnizati:*
Adresa email pentru "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat":*

Card Bancar, Revolut, Posta, Banca

Modalitati de plata anunturi

Anunturile de mica publicitate in presa scrisa pot fi platite pe loc prin Card Bancar. Alte mijloace de plata includ: card Revolut, curier, mandat postal, e-mandat, transfer bancar.


Plata cu
CARD BANCAR
Nu se percep taxe suplimentare pentru plata prin card.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise sub sigla Visa sau MasterCard (Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro).

Alternativ, puteti solicita direct factura fiscala si aceasta va contine un buton de plata cu cardul bancar (in partea dreapta jos).
Plata prin BANCA
Ordin de plata, transfer bancar
Plata se va efectua prin ordin de plata pentru beneficiarul: S.C. Pazo Media SRL in contul bancar cu numarul RO85 BTRL RONC RT06 6173 6201 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Alba Iulia. (Luati la banca factura proforma pentru a completa ordinul de plata cu datele societatii noastre).

Va rugam sa scrieti numarul facturii proforme pentru care se face plata, dupa care sa trimiteti o poza (copie) a ordinului de plata prin WhatsApp: 0770.595.458 sau email: office@pazomedia.ro.

Se accepta si plata prin online-banking pentru cei care o folosesc.
Plata prin POSTA
Mandat POSTAL, E-Mandat
  1. Prin Mandat POSTAL - plata se face catre S.C. Pazo Media SRL, cont bancar RO85 BTRL RONC RT06 6173 6201 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Alba Iulia.
  2. Prin E-Mandat - plata se face catre S.C. Pazo Media SRL, cont bancar RO85 BTRL RONC RT06 6173 6201 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Alba Iulia.
Pentru toate modalitatile de plata trebuie scris OBLIGATORIU numarul facturii, dupa care sa trimiteti o poza (copie) a ordinului de plata emis de posta (chitanta) prin WhatsApp: 0770.595.458 sau email: office@pazomedia.ro.

Pentru a vizualiza cel mai apropiat oficiu postal de dvs click aici.
Plata cu
Cardul REVOLUT

Societatile sau persoanele fizice care detin un card Revolut, pot achita contravaloarea anunturilor prin transfer la telefon: 0732.107.006 (adaugati la contacte acest numar). Cand efectuati plata trebuie sa va apara numele "Barbu Stelian".
Dupa plata va rugam sa apasati butonul "Distribuie", alegeti WhatsApp si noi vom primi linkul de plata si vom incasa banii.

PERSOANELE JURIDICE - pot plati din contul personal in numele societatii, se va elibera factura fiscala ce va fi transmisa pe e-mail sau pe WhatsApp, pentru a fi introdusa in CONTABILITATE. La detaliile platii va rugam sa scrieti numarul anuntului primit.

PERSOANELE FIZICE - vi se va transmite pe WhatsApp sau pe e-mail factura fiscala. La detaliile platii va rugam sa scrieti numarul anuntului primit.
Plata prin TREZORERIE
DOAR PENTRU INSTITUTII DE STAT
Numai Institutiile de Stat pot efectua o astfel de plata.
Contravaloarea facturii proforme poate fi achitata la orice trezorerie din tara pe numele S.C. Pazo Media SRL in contul nr. RO08 TREZ 7045 069X XX01 5293, TREZORERIA MUNICIPIULUI BUCURESTI. (Luati la Trezorerie factura proforma pentru a completa ordinul de plata cu datele societatii noastre).

Va rugam sa scrieti numarul facturii proforme pentru care se face plata, dupa care sa trimiteti o poza (copie) a ordinului de plata prin WhatsApp: 0770.595.458 sau email: office@pazomedia.ro.

In cazul in care platile se fac la o anumita data si sunteti in imposibilitatea de a efectua plata va rugam sa solicitati un formular special numit "Angajament de plata" - sunati acum la 0722.554.020
19 Iul 2024Editia #4714
Ziarul Anuntul AZ®